Geniet van concertdiners tijdens de Artistieke Herfst van De Abt 

Na de succesvolle zomereditie gaat De Abt opnieuw de muzikale tour op, met een reeks niet te missen concertdiners. Tijdens De Artistieke Herfst van De Abt geven Vlaamse artiesten het beste van zichzelf terwijl u geniet van een vers bereid tweegangenmenu. 

We ontvangen enkele muzikale kleppers zoals Jelle Cleymans, Barbara Dex en Koen Crucke. Maar ook Michel Wuyts & Geert Vandenbon tekenen present met hun Dag & Nacht Koers. En in “When this blasted war is over” brengt Norbert Detaeye authentieke oorlogsliederen.

Ontdek het volledige programma. 

Het concept

Tijdens een concertdiner serveren we een hoofdgerecht (Stoverij Orval met salade, frietjes & mayonaise) en een dessert (panna cotta). Na de maaltijd is er een uur lang een optreden. Kostprijs voor de maaltijd en het concert is 45 euro.

Reserveer uw plaatsen via info@deabt.gent

News